Qué ès VallsWifi

Servei gratuït - Ajuntament de Valls

file1

VallsWiFi és una xarxa sense fils d'accés lliure i gratuït que ofereix l'Ajuntament de Valls a través de punts d'accés ubicats en determinats espais públics de la ciutat, que permet la connexió amb servei Wi-Fi de velocitat limitada a 256 kbps (límit establert per la Comissió Nacional de Mercats i Competència). Per accedir a VallsWiFi des de qualsevol dels punts d’accés que disposen del servei, l’únic requeriment és tenir un dispositiu (ordinador portàtil, una PDA, un telèfon mòbil...) amb connexió Wi-Fi. Podeu consultar amb més detall els requisits tècnics en el manual d'ús del servei.

VallsWiFi facilita a la ciutadania l’accés a la informació i als tràmits electrònics de l’Ajuntament. Amb el servei VallsWiFi, l’Ajuntament de Valls pretén fomentar l’accés a Internet per part dels ciutadans i facilitar la incorporació de la tecnologia a la vida quotidiana de la ciutadania.

Aquest servei, que no pretén suplantar els que ofereixen les diferents operadores privades, vetarà l'accés a eines i programes per a la descàrrega d'arxius, transmissió de fitxers, etc. A més, s’impedirà l'accés a pàgines de continguts no apropiats com pàgines d’adults, violència, apostes i trucades IP.

Per accedir al servei s’han de complir les condicions generals d’utilització. L’incompliment de qualsevol de les previsions establertes a les condicions d’ús pot suposar la suspensió del servei VallsWiFi per als usuaris. Per començar a gaudir del servei, cal trobar-se dins l’abast de les antenes i introduir qualsevol adreça web, un cop s’hagi fet la connexió amb l’identificador de servei VallsWiFi.